(06) 30 503-17-05 pontmasszazs@gmail.com

Rólam írták

“Életfilozófiám és sport múltam miatt, fontos számomra az egészséges életmód és az egészség megőrzése. Ennek a rendszernek nagyon fontos része a regenerálódás és a sérülések/problémás, fájdalmas területek enyhítése és megszüntetése, valamint ezeknek a időtartama sem mindegy. Életem során volt szerencsém több masszőrhöz és sokféle masszírozási technikát kipróbálni, ebből kifolyólag van összehasonlítási alapom, de eddig nekem Robi vált be a legjobban. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy ajánljam Őt Nektek. Mert véleményem szerint szakmailag nagyon ott van (sokféle masszázstechnikát ismer és ezeket keverve is alkalmazza attól függően mi a kezelés célja, illetve ehhez számos eszköz is a rendelkezésére áll a hatékonyság növelés érdekében), és nem utolsó sorban emberileg is nagyon rendben van (közvetlen, figyelmes, tájékozott és emiatt jó beszélgető partner is egyben). Én már nem csak a testi tüneti kezelésekre járok hozzá, hanem rendszeresen prevenciós (megelőző) céllal, vagy ha csak egy jó beszélgetésre, tanácsra van szükségem. Mióta hozzá járok, hamarabb gyógyulnak a sérüléseim, pedig korosodok, és gyorsabban is regenerálódok. A masszírozásnak számos előnyös hatása van és sohasem késő kipróbálni vagy rendszeresíteni bármilyen korosztály vagy fizikai állapotú ember számára. Robi pedig pont ebben profi, hogy mindenkit egyénileg felmér és kezel, azzal a technikával vagy eszközzel, amire a vendégnek a legnagyobb szüksége van a mihamarabbi gyógyuláshoz! Nekem már több családtagom és barátom kipróbálta és nem csalódtak!”

(Bence – Debrecen)

_________________________________________________________________________

„Néhány éve erős vállfájdalmaim lettek. Hiába kezeltem különféle krémekkel, pihentettem, fájdalomcsillapítókat szedtem, az állapotom nem javult, sőt napról-napra romlott, melynek eredményeképpen végül a vállam teljesen befagyott. Elsőnek szakorvoshoz fordultam, ahol problémámra műtéti megoldást javasoltak. Ezt semmiképpen nem szerettem volna, ezért az alternatív gyógymódok felé fordultam. Ekkor kerestem fel Homonnai Róbert gyógymasszőrt, aki bátorított döntésemben és gyakorlott mozgásterapeutaként elvállalta kezelésemet. Hála Robinak sikerült a vállamat műtét nélkül helyrehozni. Minden egyes kezeléssel javult a vállam mozgástartománya és végül teljesen visszanyerte eredeti állapotát. Mindenkinek javaslom, hogy mielőtt műtétre szánná rá magát próbálja meg a természetes gyógyulást segítő manuálterápiákat is.”

(Ferenc – Debrecen)

_________________________________________________________________________

“Éjszakai kéz- és ujjzsibbadás keserítette meg a mindennapjaimat már jó ideje. Ijesztő jelenség volt arra ébredni, hogy szinte érzéketlen a kezem, annál is inkább, hogy amit csak lehetett mindent kivizsgáltattam és semmilyen betegség nem igazolódott, tehát semmi sem indokolta a zsibbadást. Ezzel a panasszal kerestem fel Homonnai Róbert gyógymasszőrt, aki személyre szabott, manuál terápiás programot készített számomra. Alig hittem el, hogy a kezeléseknek köszönhetően teljesen megszűnt a zsibbadás. A masszázs a kiváltó okot szüntette meg és ezzel természetes úton sikerült megoldani az évek óta fennálló és számomra nagy lelki terhet jelentő problémát. Hálás vagyok és fontosnak éreztem elmondani a történetem, mert segítséget nyújthat sorstársaimnak!”

(Éva – Debrecen)

_________________________________________________________________________

“Informatikusként sok ügyféllel kell, hogy találkozzak, így történhetett meg, hogy 2020 őszén megfertőződtem a Covid-19 vírussal. A betegség szerencsére nem érintett súlyosan, azonban mégis voltak bizonyos post-Covid tünetek, melyek 2 hónap múlva sem akartak múlni, s melyek a mindennapi munkavégzésemben zavartak. Egyik ilyen volt a makacs hátfájásom, mellyel még decemberben elmentem tüdőgyógyászhoz, ahol a röntgen alapján kiderült, hogy a tüdőmmel teljesen rendben van minden. Ezek után januárban felkerestem Homonnai Róbert gyógymasszőrt, akit már régebb óta ismerek, s akihez családommal fordulni szoktunk, ha valamilyen mozgásszervi problémánk, fájdalmunk adódik.Robi triggerpont masszázzsal indította kezelésemet, majd később más manuálterápiás módszereket alkalmazott nálam. Bíztam hozzáértésében, mert még sosem csalódtam és néhány kezelés után a hátfájásom teljesen megszűnt! Homonnai Róbert kitűnő szakember és nagyon pozitív személyiség, szeretettel ajánlom őt másoknak is!”

(Attila – Debrecen)

_________________________________________________________________________

“Három éve szenvedtem derék, nyak és vállfájdalommal. Több masszőrnél megfordultam, de semmi hatást nem értek el nálam. Egy ismerősöm ajánlotta Homonnai Róbert gyógymasszőrt. Már az első alkalommal, amikor elmentem hozzá, teljes mértékben megbizonyosodtam róla, hogy ő nem egy masszőr a sok közül. Gyógymasszőrként, manuálterapeutaként szerzett sokrétű tudása, kimozgatási gyakorlatai egyedülállóak. Kezelései során többféle manuálterápiás módszert (lökéshullám terápia, nyirokmasszázs, lágy csontkovácsolás stb.) is ötvöz, melyeket a probléma jellegétől függően választ meg. Robinak köszönhetően már egy éve tünetmentes vagyok, nem fáj semmim, amiért nagyon hálás vagyok Nem csak szakemberként, hanem emberként is csak jókat tudok róla mondani. Rendszeresen járok hozzá jelenleg is és meleg szívvel ajánlom őt másoknak is.”

(T. András – Debrecen)