(06) 30 503-17-05 pontmasszazs@gmail.com

Mezoterápia – nyak, toka, nyirok, stria, narancsbőr kezelés

Minden eddiginél hatékonyabb eredmény érhető el a Beauty Derm mezoterápiás gép használatával, hiszen elősegíti a sejtközti állomány és a ráncok feltöltését,a  bőrfeszesítés és a mélyhidratálást is.

Professzionális bőrfeszesítés a szép, egészséges bőrért!

Napjaink egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárása az elektroporáció – tű nélküli mezoterápia – mely klinikai tisztaságú hatóanyagokat juttat a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás lényege, hogy a Beauty Derm készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain, melyen keresztül a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercellurális térbe, a problémáért felelős sejtekhez jutnak el. További előnye, hogy nincs fájdalomérzés vagy duzzanat, így a kezelés kellemes érzés a vendég számára, mellyel azonnali látványos eredmények tapasztalhatók már az első mezoterápiás kezelés alkalmával.

A készülék és a hozzá fejlesztett MesoComlex termékcsalád kúraszerű alkalmazásával hihetetlen eredménnyel képes a bőr megfiatalítására és a sejtek regenerálására.

Mire használható a Beauty Derm IB-9090 tű nélküli mezoterápiás gép?

 • Tű nélküli mezoterápiás arckezelés
 • Ultrahangos ránctalanító kezelés
 • Ultrahangos testkezelés
 • Hideg (krio) terápiás arc és testkezelés
 • 4 különböző átmérőjű kezelőfejjel, moduláció szabályozóval, idő és intenzitás szabályozóval, digitális kijelzővel.

Kezelőfejekhez rendelt fényterápia:

 • Mezoterápiához ultrahanghoz VÖRÖS fénykezelés
 • Hideg (krio) terápiához KÉK fénykezelés

Mely területeken alkalmazható a Beauty Derm IB-9090 mezoterápiás gép?

 • bőrfiatalítás
 • sejtmegújítás
 • bőr öregedésének késleltetése
 • aktív ránctalanítás, ráncfeltöltés
 • bőrfeszesítés arcon, testen
 • seborreas, aknés bőrök kezelésére
 • zsírbontás
 • cellulit kezelés, striák kezelése
 • hajgyógyászat

Ajánljuk mert:

A narancsbőr kialakulásában az örökletes tényezőn kívül fontos szerepet játszik az életmód: a kevés mozgás, az ülőmunka, a szervezetre káros anyagok bevitelével járó szenvedélyek (dohányzás, rendszeres kávé- és alkoholfogyasztás), a kevés folyadékfogyasztás és a nem megfelelő, vitaminokban szegény táplálkozás, melyek mind – mind elősegítik a narancsbőr (cellulit) kialakulását. Ezeken kívül, további rizikótényezőnek számít még a stressz, és például a túl szoros alsó ruházat viselése.

A vékony testalkat sem jelent biztosítékot a cellulit ellen: ideális testalkatú, kifejezetten karcsú nőknél is megfigyelhető a narancsbőr.

Ha szívesen megszabadulnál a narancsbőrtől, mire elindulsz nyaralni, akkor vedd fel a harcot a makacs gödröcskék ellen, a legújabb módszerrel, a tű nélküli mezoterápiával!

Mitől alakul ki a narancsbőr?

A bőr három rétege közül a legalsóban, az ún. bőraljában a nőknél sokkal több zsírszövet található, mint a férfiaknál, bizonyos testtájakon pedig vastagabb is e réteg.

A bőr középső, kötőszövetes rétege, amely a benne lévő vérerek és nyirokerek hálózatán keresztül gondoskodik a bőr anyagcseréjéért, a nőknél sokkal lazább, mint a férfiaknál, mivel a bőrnek sokkal tágulékonyabbnak kell lennie – gondolj csak arra, hogy a terhesség alatt milyen hatalmas méretváltozást kell(ett) a bőrnek elviselnie. A kötőszövet lazasága azt eredményezheti, hogy a bőralja zsírsejtjei könnyen átjutnak a kötőszövetbe és ott összecsomósodva, fürt alakban lerakódva megváltoztatják a bőr struktúráját, kiadva a narancsbőrre jellemző hepehupákat.

A narancsbőr hátterében álló másik ok az elégtelen vér- és nyirokkeringés, amit fokozhat például a kevés mozgás, vagy a túlsúly is. Emiatt romlik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, a salakanyagok sem ürülnek ki, hanem lerakódnak a sejtek között, a szövetek ödémássá válnak (felgyülemlik a nyirokfolyadék), a zsírsejtek pedig növekedésnek indulnak – összességében romlik a bőr egészsége és fokozódik a narancsbőr súlyossága.

A narancsbőr kialakulásának a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, a kevés folyadékfogyasztás, a fogamzásgátló és más gyógyszerek szedése, a dohányzás és az alkoholfogyasztás is kedveznek.

Milyen stádiumai vannak a narancsbőrnek?

• 0. stádium: a bőr sima, a narancsbőr álló és fekvő helyzetben sem vehető észre.
• 1. stádium: a bőr a 0. stádiumhoz hasonlóan sima, de összenyomva már megfigyelhető a narancsbőr.
• 2. stádium: a bőr fekvő helyzetben sima, de állva már tapasztalható a narancsbőr.
• 3. stádium: a narancsbőr minden testhelyzetben, a bőr összenyomása nélkül is megjelenik.

Hatékony fegyver a narancsbőr ellen?

Tű nélküli mezoterápia

Az eddigi kozmetikai kezelések csak szemfényvesztésnek tűnnek a mezoterápiával végzettek mellett, mivel a kezelést végző szakember sok esetben nem tudta legyőzni a bőr barrier funkcióját. A hatóanyag nem tudott bejutni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejthette volna jótékony hatását, és előidézhette volna hám és kötőszövet regenerációját, arc illetve testkezeléseknél egyaránt.
A hatóanyag bejuttatása mélyebb rétegekbe csak mezoterápiával oldható meg, ráadásul kevés anyag felhasználásával, mely a szervezetet nem terheli meg. A mezoterápiával végzett első kezelés is igen látványos és tartós az arcfiatalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, stria, narancsbőr és a hajhullás esetén is.
A klasszikus mezoterápia mikroinjekciós technikával dolgozik, míg napjainkban teret hódít a non-invazív fájdalommentes (Nobel-díjas) eljárás a tű nélküli mezoterápia. Így a tűszúrást követő kellemetlenségek, mint a fájdalom, lila folt, ödéma, bőrpír, csomók elmaradnak a vendégek nagy örömére.

A kezelés lényege:

Az elektroporációs készülék egy kezelőfeje segítségével rádiófrekvenciás hanghullámokkal megnyitja a sejt membránokon keresztül az aqvaporin csatornákat.

Így a speciális steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat fájdalommentesen, hámsérülés nélkül lehet bejuttatni a bőr különböző mélységeibe. Ott fejtik ki hatásukat, ahol szükség van rájuk és a bőr sejtjei azonnal elkezdik azok hasznosítását, arcfiatalítás, nyak-, dekoltázskezelés, zsírbontás, cellulitcsökkentés, stria-, hajkezelés során.
Mivel steril hatóanyagokkal dolgoznak a kezeléseknél, bőrödet, szervezetedet nem terhelik a kozmetikumokban található adalékanyagokkal (festék, illat, tartósító), amelyek sok esetben irritációt okoznak.
A kezelendő testrész és fertőtlenítése után a kezelőfej körkörös mozgatásával langyos meleg érzet kíséretében történik a művelet. A vendég relaxálhat közben

Narancsbőr elleni mezoterápiás kezelés:

A kezelés elengedhetetlen feltétele a zsírsejtek csökkenésén alapszik, tehát itt is az epesav tartalmú hatóanyagot (foszfatidilkolint) juttatnak a kötőszöveti rétegbe, amely a zsírsejtek meghalását idézik elő.
Vízáteresztővé válnak a halálra ítélt zsírsejtek és a vesén keresztül vizelettel távoznak szervezetedből. Organikus szilíciummal adagolva kollagén-, és elasztintermelő hatásának köszönhetően erősítik a kötőszövetet, feszesítik, rugalmasítják a megereszkedett bőrt. Így a kitartó mezoterápiás anticellulit kezeléssel kiváló eredményeket értek el, akár sima gyönyörű bőrfelszínt varázsolnak neked.

Ajánlott: 3-5 kezeléssel 1 fokozatot lehet javítani a narancsbőr állapotán.

A cellulitkezelés nagy türelmet és kitartást igényel. Aki abban reménykedik, hogy néhány kezeléssel egy kis diétával, otthoni krémek használatával eltüntetheti a narancsbőrt az sajnos téved. A szabályok szigorú betartásával is legalább 3 hónap szükséges a valóban látható eredményért. És mivel minden zsírsejtet nem lehet halálra ítélni a mezoterápiával sem, meg kell tudni őrizni az eredményt, és hogy ne hízzanak meg az ott maradt zsírsejtek, további kitartó sportot, helyes étrendet és időszakosan megismételt kezeléseket jelent.