(06) 30 503-17-05 pontmasszazs@gmail.com

Kavitációs ultrahangos bőrfeszesítő kezelés

Az ultrahang használatának (32 kHz és 40 kHz között) köszönhetően mikrobuborékok keletkeznek, melyek elpusztítják a zsírsejteket  Nagy előnye a fájdalommentes kezelés és a tartós eredmény! További pozitívum, hogy az általunk választott bármely testfelületen alkalmazható – teljesen biztonságosan. Az alkalmazás ezenkívül egy alakformáló berendezés is, mely néhány használat után már látható eredményeket okoz!
Más technikákkal ellentétben, a kavitáció lehetővé teszi hogy Ön döntse el testének melyik részét (fenék, has, karok, csípő, láb, stb) szeretné fájdalommentesen kezelni. A kezelt területen csökken a felhalmozott zsír és narancsbőr mennyiség. Az eredmény nagyon hamar jelentkezik és tartós! A BH TECNOVITA lehetővé tette, hogy élvezhesse az említett előnyöket, a teste igazán gyorsan elnyeri az Ön által kívánt alakot!

Nem invazív eljárás. A nem invazív karcsúsító technika arra utal, hogy nem igényel sem sebészeti beavatkozást vagy injekciós kezeléseket. Választható kezelőfelület.

A diétától eltérően a kavitáció lehetővé teszi hogy Ön döntse el melyik testrészét szeretné formálni. E lehet ez akár az egész test is. Ön dönt! A kavitációs technikát nagyon egyszerű alkalmazni. Könnyű és biztonságos megoldás!

A KAVITÁCIÓ LÉPÉSEI:

A kavitáció két egymástól jól elkülöníthető szakaszból áll: a tágulási és a sűrítési fázisokból.

1. Tágulási fázis:

Folyékony buborékok keletkeznek a zsírsejtben, melynek belseje gáz halmazállapotú. Ez a gáz tágul és növeli a buborék térfogatát.

2. Sűrítési fázis:

A megnövekedett térfogatú buborék nyomása megnő és ezzel egy időben a belső gáz hőmérséklete is emelkedik addig, amíg az fel nem robban, a zsírsejt tartalma folyékonnyá válik, a zsírsejt fala megsemmisül és az elfolyósodott zsírsejt tartalom a nyirokrendszerbe kerül.

A KAVITÁCIÓ ELŐNYEI:

Mi választjuk ki a kezelendő felületet, másképpen: személyre szabott zsírégetés. Bár ez semmiképp nem egy karcsúsító technika, a kavitációnak köszönhetően a zsírégetés automatikus, így természetes a karcsúsodás is.

Hogyan távozik a zsír a testből?

A kavitáció hatására a zsírsejt folyékonnyá válik, a nyirokkeringésbe kerül, majd végül a vizelettel távozik.

A kezelés mellett intenzív sportolás nem feltétlen szükséges, de 30 perc mozgás jelentősen javíthat a kavitáció eredményein.

30 perc séta, kerékpározás, úszás vagy bármely más aerob tevékenység nagyon hasznos és egészséges lehet.

Kiegészítő kezelésként összekötjük egy alakformáló masszázzsal, bőrfeszesítő krémek használatával, és így még intenzívebbé dolgozik a nyirokkeringés és jobb lesz az eredmény.

MIKOR NEM JAVASOLT A CAVISLIM HASZNÁLATA?

– Terhesség esetén, vagy ha annak gondolja magát.

– Szoptatási időszakban.

– Termékenységi kezelés alatt.

– Bármilyen szívprobléma esetén.

– Bőrprobléma esetén.

– Csontritkulás esetén.

– Fibromyalgia esetén.

– Rosszindulatú daganat meglétekor.

– Hipertónia esetén.

– Magas koleszterinszint esetén.

– Veseprobléma esetén.

– Gyenge fizikai állóképesség esetén.

– Protézisek és fém betétek meglétekor a szervezetben.

– Fizikai deformálódás esetén.

– Epilepszia esetén.

– Hosszú gyógyszeres kezelés esetén: gyulladáscsökkentők, antibiotikumok, antikoagulánsok, antihisztaminok

– Depresszió esetén.

– Pszichiátriai kezelés alatt álló személy esetén.

– Májproblémák (zsíros máj) esetén.

– Irritábilis bélszindróma esetén.