(06) 30 503-17-05 pontmasszazs@gmail.com

Bemutatkozás

2006-tól gyógymasszőrként dolgozom és több ezer munka óra tapasztalata van a kezeimben.  4 évig dolgoztam Debrecenben az Immánuel Rehabilitációs Intézetben. Büszkeséggel gondolok az itt végzett munkámra, amit a küldetés tudat, tenni akarás, társadalmi feladatokban történő szerepvállalás jellemzett. A tevékenységem során halmozottan sérült emberek mozgásszervi rehabilitációját segítettem.

2009-től dolgozom  vállalkozóként, ezen belül egészségmegőrző, mozgásszervi rehabilitációs szolgáltatást végzek. Fő célkitűzésem, hogy minél komplexebb segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulóknak. A szakmai tevékenységem során folyamatosan mélyítem tudásomat képzésekkel és fejlesztem vállalkozásom új eszközök beszerzésével. Ennek eredménye a jelenlegi masszázs és torna stúdióm.

A különféle masszázsok segítségével megoldást kínálok hátfájás, derékfájás, fejfájás, nyakmerevség, gerincbántalmak, stresszes közérzeti panaszok oldására, valamint alakformálásra, bőrfeszesítésre. Gerincbántalmak kezelése az egyik főterületem, gyakran ilyen problémákkal keresnek meg.

A fájdalom és az ebből származó mozgáskorlátozottság jelentősen rontja az életminőséget. A sérült izomszövet meghatározott időn belül képes önmagát gyógyítani, azonban néha a teljes gyógyulás nem lehetséges, így a fájdalom és a kényelmetlen érzés idültté válik. Amennyiben ez az elváltozás kezeletlen marad a vázizomban és az idegrendszerben rendellenességek jöhetnek létre. Ezek lehetnek tartós fájdalom, ízületi merevség, zsibbadás, kisugárzó fájdalom, mozgáskorlátozottság.

Kezelések célja gyógyhatású fájdalomcsillapítás a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása, gyulladáscsökkentés és az eredménye, hogy a  mozgásszervek ismét kiegyensúlyozottan és harmonikusan működnek.

A Hölgyek számára a szép rugalmas bársonyos bőr elérése és fenntartása kulcsfontosságú kérdés. Az esztétikán túl a szép bőr vitalitást, egészséget sugároz és  önbizalmat ad. Ennek eléréséhez nyújtok megoldást különféle alakformáló és narancsbőr elleni kezelési programokkal.

Kedves vendégem akár  mozgásszervi panaszokkal , vagy az alakformálása és bőrfeszesítése esetében fordul hozzám, mindig személyre szabott  – aktuális állapotnak megfelelő – terápiában részesül.

SZOLGÁLTATÁSAIM:

Gyógymasszázs és manuálterápia

Testkozmetika

Gerincnyújtás

Termékek

________________________

OKLEVELEK

MÉDIAMEGJELENÉSEK